Ejendomsservice

Forbedre din virksomhed eller bygnings faciliteter med ejendomsservice

Facility service dækker over en række services, der hjælper med at holde en virksomheds bygninger og omgivelser i god stand. En af disse services er ansættelse af en eks. en vicevært, som kan have mange fordele for din virksomhed. 

Hvorfor skal du vælge en denne services? 

En af de største fordele ved at ansætte en er, at de kan tage sig af de daglige vedligeholdelsesopgaver i bygningen. Dette inkluderer rengøring, affaldshåndtering, vedligeholdelse af grønne områder og småreparationer. Ved at have en f.eks. en vicevært ansat, kan du være sikker på, at disse opgaver bliver håndteret på en professionel måde, og at din bygning altid vil fremstå ren og velholdt.

Typiske opgaver  

Din nøgle til tilfredse medarbejdere og glade beboere

En medarbejder til jeres Facility kan hurtigt blive en værdifuld ressource, når det kommer til at løse akutte problemer i bygningen eller hos jeres virksomhed. Hvis der opstår et problem, som kræver øjeblikkelig opmærksomhed, kan personen hurtigt tage sig af det og sikre, at det ikke udvikler sig til et større problem. 

Endelig kan de være med til at skabe en positiv og engageret atmosfære på arbejdspladsen. En person, som jeres medarbejderne eller beboere henvender sig til, hvis de har spørgsmål eller brug for hjælp.  

Hos RexKyoo har vi kun venlige, hjælpsomme og imødekommende medarbejdere. For dig som virksomhed, vil det være med til at skabe en positiv kultur på arbejdspladsen og øge medarbejdernes/beboernes tilfredshed og produktivitet. 

Samlet set kan ansættelsen være en god investering for din virksomhed. Hvis du ønsker at sikre, at din bygning altid er i god stand, at dine medarbejdere har en god arbejdsplads eller tilfredse og glade beboere. Så lad og hjælpe dig.  

Typiske opgaver:
- Vicevært - Handyman opgaver - Affaldsordning / sortering - Vedligeholdelse af ude/og inde områder - Drift af elektronik - Koordinering med leverandører efter behov

Priser  

Vores priser starter 295 dkk plus moms  

Du kan vælge at lave en fastaftale eller hyrer dem ind på timebasis (min 4 timer dagligt). 

referencer

Hvad siger vores kunder

Facility Service referencer: