Piccolineservice

Fordele ved at ansætte en piccoline

At ansætte en piccoline til din virksomhed kan have mange fordele. En piccoline er typisk en vellidt, veltalende og ydmyg person, som ofte udfører opgaver som klargøring af frokost og møder, bestilling af vare samt, kaffebrygning og arkivering og hvad du som virksomhed ellers har brug for hjælp til. 

Hvorfor skal du vælge en piccoline? 

En af de største fordele ved at ansætte en piccoline er, at de kan tage sig af de mindre opgaver, som ellers kan tage tid og ressourcer fra mere erfarne medarbejdere. Dette giver dig og dine medarbejdere, mere tid til de komplekse opgaver, som kræver mere ekspertise. 

En piccoline kan også være en værdifuld ressource i forhold til kundeservice og kommunikation. Da piccoliner typisk er yngre, kan de have en mere frisk og entusiastisk tilgang til arbejdet, hvilket kan være med til at skabe en positiv og engageret atmosfære på arbejdspladsen. Dette kan i sidste ende føre til en bedre kundeservice og øget kundetilfredshed. 

Derudover kan en piccoline være med til at opbygge et godt forhold til andre medarbejdere og klienter. Piccolinen kan være den første person, som besøgende eller nye medarbejdere møder, og derfor kan de være med til at skabe et godt indtryk og en varm velkomst. Dette kan være med til at opbygge en positiv kultur på arbejdspladsen. 

RexKyoo

En god investering 

En piccoline er for størstedelen af vores kunder, en god investering i fremtiden. Vores piccoliner rekrutteres ud fra jeres behov og interne kultur.

Mange piccoliner er studerende, som søger praktisk erfaring i deres valgte felt. Hvis din virksomhed tilbyder gode erfaringer og muligheder for udvikling, kan det være en måde at tiltrække og fastholde talentfulde unge medarbejdere på.

Samlet set kan en piccoline være en god investering for din virksomhed. De kan tage sig af mindre opgaver, hjælpe med kundeservice og kommunikation, skabe en positiv kultur på arbejdspladsen og være med til at tiltrække og fastholde talentfulde unge medarbejdere.

Vi vægter et godt match højt 

Arbejdsopgaverne er tit de samme hos vores kunder, men vores match af piccolinen er afgørende. En god piccoline er guld værd og det opnår vi endnu hurtigere, ved at vi matcher vores kandidater så de passer ind i jeres virksomhedskultur. Hos RexKyoo vægter de sociale kompetencer lige så højt som de faglige kompetencer.

Typiske opgaver  

Essentielle opgaver for en piccoline

Fra frokostforberedelse til mødeklargøring og relationsopbygning

Typiske opgaver  

  • Klargøring af frokost og afrydning 
  • Klargøring til møder 
  • Bestilling af varer 
  • Relations skaber til de andre medarbejdere og klienter 
  • Til at serverer og klargøre frokosten, samt rydde af efter frokost.  
  • Sikre at kaffemaskinerne er renset og fyldt op.  
  • Sikre der er fyldt op af håndklæder / håndklædeark, toiletpapir, mm  
  • Sikre alt stå snor lige og flot  
  • Nogle kunder kalder det en husalf  

Priser  

Vores priser starter på 285 dkk ex moms i timen 

Du kan vælge at lave en fastaftale eller hyre dem ind på timebasis (min 4 timer dagligt). 

Hos os kan du forvente at vi tænker langsigtet og at vi har miljøet og dine behov i fokus.

referencer

Hvad siger kunderne om os

Piccoline referencer