Job hos os

Hvem er vi og hvem er du?

Hvem er RexKyoo?  

Vi fokuserer på arbejdsglæde og vi løfter i flok. Det betyder også at vores kunder forventer det bedste fra os. Vores gode kunderelationer, ekspertisen i vores arbejde og gode kommunikation mellem os alle sammen. 

Vi er proaktive og en kontinuerlig kvalitet er en af de vigtigste fokusområder. Vores team er serviceminded, smilende og er nysgerrig på vores kunde. 

Vi har stor efterspørgsel fra erhvervskunder og søger derfor flere kollegaer som passer til vores og deres interne kultur i virksomheden.  

Hvem er du? 

Du er en teamplayer og du tager dit arbejde seriøst. Dette kommer til udtryk af en høj ansvarsfølelse, og du motiveres af at have glade og tilfredse kunder. Du kan arbejde struktureret og som person er du serviceminded, lyttende, detaljeorienteret og er god til at skabe et positivt miljø i fællesskab med dine kollegaer.  

Du formår at holde overblikket, og agerer professionelt når du er på arbejde. Du er ikke bange for at spørge om hjælp, er samarbejdsvillig og du har altid et smil på læben. Det betyder meget for dig at du er punktlig, får ordnet dine daglige opgaver og er selvkørende.  

Du kan lide at have mange bolde i luften, og er positiv af natur.  Din personlighed betyder meget for os, at du er proaktiv og har mod på at tilgå alle opgaver. Kommunikation er en del af dit DNA og er derfor naturligt for dig når du hilser på kunder og kollegaer.  

Er det dig? Så send os en ansøgning og du vil blive kontaktet hurtigst muligt. 

Vil du også blive en del af holdet?

RexKyoo er altid på udkig efter kollegaer som passer ind i vores DNA.  

  Teamet

  Medarbejderne i RexKyoo er meget engagerede og loyale.

  Som ansat i RexKyoo kombinerer vi de faglige kompetencer med de sociale kompetencer. Et langvarigt samarbejde på tværs af organisationen uden at gå på kompromis med de resultater som vi leverer og priser som afspejler sig et nødvendigt tidsforbrug ude ved kunderne. Noget som ikke altid er anerkendt i branchen.  

  Medarbejderne i RexKyoo er meget engagerede og loyale. Vi har et team som jeg er yderst taknemmelig for. De er proaktive, ansvarsfulde og dygtige. Jeg kender deres familier/børn, deres udfordringer og hjælper hver en hvor jeg kan komme til det. Jeg hører deres historier på godt og på ondt. Vores team ønsker at gøre et godt job og vil leve op til vores kunders forventninger.  

  Jeg bliver endnu mere stolt, når vi oplever at vores kunder er dybt taknemmelige og giver de ansatte små beskeder på skrevne kort og julegaver eller uventede gaver. Det er fantastisk at være en del af. 

  Derfor er de sociale kompetencer lige så vigtige som de faglige kompetencer. Loyalitet, tillid samt at vi leverer et samlet flot resultat hver gang er målet.  

  Dette er tydeligt at vores team vil lykkedes og få succes i deres job! 

  vores medarbejderne 

  Hvad siger medarbejderne 

  vores medarbejderne