MILJØPOLITIK

Vi er påbegyndt rejsen mod ESG rapportering

Velkommen til RexKyoo, hvor vi er fast besluttede på at forvandle rengøring- og facility branchen til noget helt særligt. Traditionelt set er denne branche præget af et hårdt arbejdsmiljø, hyppige skader, krav om effektivitet, skæve arbejdstider og høj omsætning af medarbejdere. Men hos RexKyoo har vi taget udfordringen op og skabt en ny tilgang, der gør arbejdet anderledes, sjovere og bedre end nogensinde før!

Selvom vi ikke kan ændre på arbejdstiderne, kan vi ændre den måde, vi arbejder på, og de midler, vi anvender – sammen som et fællesskab. Vi stræber efter at ændre måden, vi tager ansvar for hinanden på, og vi er stolte af vores serviceniveau, hvor vi leverer ikke kun tilfredshed, men også stolthed hos vores medarbejdere.

Vi inviterer dig til at tage del i denne forandring og gøre en forskel sammen med os. Sammen kan vi bidrage til vores planet, skabe en bedre arbejdsmiljø for os selv og gøre en positiv indflydelse på andre. Lad os handle og skabe en fremtid, vi kan være stolte af hos RexKyoo!

RexKyoo forvandler Rengørings- og Facility-branchen

Rengøring- og facility branchen kendetegnes typisk ved et hårdt arbejdsmiljø, skader og effektivitet, skæve arbejdstider og mange der skifter job. Ved RexKyoo, gør vi det anderledes, sjovere og bedre!  

Vi kan ikke ændre arbejdstiderne, men vi kan ændre måden vi arbejder på og de midler vi bruger – i fællesskab. Vi vil ændre på hvordan vi tager ansvar for hinanden. Vi kan med 100% sikkerhed være stolte af vores serviceniveau og stolte af hinanden. 

 Jeg håber at du også har lyst til at tage handling, og gøre en forskel sammen med os andre. – både for vores planet, for dig selv og for andre. 

Vores værdier 

Vi vil mere 

Vi ønsker at vores branche bliver mere professionelt, og er til at stole på. 

– At medarbejdere tager deres arbejde seriøst, og det samme gælder for kunderne.  

– At skabe en virksomhed med stolthed og som løfter branchen til et nyt niveau.  

– At mærke, føle og se at vi lykkedes med at skabe en forskel for vores medarbejdere.  

– At kunderne kan mærke den respekt vi har til dem, de bliver lyttet til og der er hjælp at hente hvis behov er der. 

Kommunikation og anerkendelsen er super vigtig for os. 

USP og ESP  

Unique Selling Proposition og Emotional Selling Proposition

Vi er en virksomhed, der lever for anbefalinger og skaber langvarige samarbejder. Vores “gammeldags” arbejdsmoral og værdier som ordentlighed og respekt er fundamentet for vores service. Vi er dedikerede til at levere stabilitet og veludført arbejde. Velkommen til en unik oplevelse med os.

Unique Selling Proposition

– Vi lever for en forretning på anbefalinger. 

– Langvarige samarbejder og langsigtet relation 

– Stabilitet og veludført arbejde 

Emotional Selling Proposition

– Vi har en ”gammeldags” arbejdsmoral og naturlig respekt 

– Fokus på værdier, ordentlighed og respekt 

Hos os kan du forvente at vi tænker langsigtet og at vi har miljøet og dine behov i fokus.

Teamet

Medarbejderne i RexKyoo er meget engagerede og loyale.

Som ansat i RexKyoo kombinerer vi de faglige kompetencer med de sociale kompetencer. Et langvarigt samarbejde på tværs af organisationen uden at gå på kompromis med de resultater som vi leverer og priser som afspejler sig et nødvendigt tidsforbrug ude ved kunderne. Noget som ikke altid er anerkendt i branchen.  

Medarbejderne i RexKyoo er meget engagerede og loyale. Vi har et team som jeg er yderst taknemmelig for. De er proaktive, ansvarsfulde og dygtige. Jeg kender deres familier/børn, deres udfordringer og hjælper hver en hvor jeg kan komme til det. Jeg hører deres historier på godt og på ondt. Vores team ønsker at gøre et godt job og vil leve op til vores kunders forventninger.  

Jeg bliver endnu mere stolt, når vi oplever at vores kunder er dybt taknemmelige og giver de ansatte små beskeder på skrevne kort og julegaver eller uventede gaver. Det er fantastisk at være en del af. 

Derfor er de sociale kompetencer lige så vigtige som de faglige kompetencer. Loyalitet, tillid samt at vi leverer et samlet flot resultat hver gang er målet.  

Dette er tydeligt at vores team vil lykkedes og få succes i deres job! 

vores medarbejderne 

Hvad siger medarbejderne 

vores medarbejderne 

Kvinden bag RexKyoo – Thilde Rex 

Fra Hobbyprojekt til Rengøringsrevolution med RexKyoo

Thilde Kyoo Rex er kvinden bag RexKyoo, og er selvudlært rengøringsekspert. Thilde har en uendelig fascination af at sammensætte teams, at gøre noget godt for andre med at lykkes at løse en opgave til perfektion, og særligt hendes personale har stor betydning for hendes motivation i dagligdagen.  

Dette var starten på en spændende rejse som egentlig startede som et hobby projekt, men i dag er i en stor udvikling.  

“Jeg har et kæmpe drive og ambitioner om at gøre en forskel i branchen. Jeg elsker at skabe noget og har en stærkt relation til mit personale” 

Thilde Rex, Direktør og indehaver 

RexKyoo kombinerer de faglige kompetencer med de sociale kompetencer. Et langvarigt samarbejde på tværs af organisationen uden at gå på kompromis med de resultater som vi leverer og priser som afspejler sig et nødvendigt tidsforbrug ude ved kunderne. Noget som ikke altid er anerkendt i branchen.  

Jeg elsker at fordybe mig og nørde med personlig udvikling, det spirituelle univers og de mennesker som er omkring mig. Hver eneste medarbejder har en historie og nogle mål for deres fremtid. Den fremtid arbejder vi sammen for at opnå.  

Hos os kan du forvente at vi tænker langsigtet og at vi har miljøet og dine behov i fokus.

Miljøpolitik

Som en ansvarsbevidst virksomhed, beskytter vi personalet, miljøet og naturen. Vi tager stilling til hvordan vi sammen skaber og forbygger unødvendige kemikalier i afløbene efter endt rengøring.  

Vi har en holdning til hvilke rengøringsleverandører som vi indkøber af, samt træningen af miljøvenlig rengøring hos personalet.  

Derudover har vi en klar forståelse for behovet af kvalitet og vi etablerer en struktureret plan for implementeringen af rengøringen og facility service hos dig.